Već duže vrijeme proizvodimo folije koje se primjenjuju za automatsko pakovanje  higijenskih proizvoda kao što su toaletni papir, kuhinjski ručnici, salvete, maramice...Povjerenje naših kupaca stekli smo dugogodišnjim iskustvom i besprijekornim kvalitetom.

Folije se izrađuju od PELD materijala u širinama do 1550 mm i debljinama od 30 do 45 mikrona. Štampaju se na fleksoštampi u viskoj rezoluciji do 8 boja.

Nedavnim investiranjem u najnoviju liniju za proizvodnju vrećica za automatsko pakovanje renomiranog njemačkog koncerna „LEMO“, tržištu smo ponudili i vrećice za toalet papir. Rade se na „WICKET“ platpormi, a kupcu se isporučuje u blok formi na plastičnim čepovima. Dosta specifičnih alata, perforacija, otvora za vazduh, otvor za jednostavnije otvaranje, ojačana ručka, svrstavaju ove vrećice u kategoriju zahtjevnijih proizvoda.  Maksimalna širina vrećica je 630 mm a maksimalna dužina 830 mm.

Zajedno sa našim kupcima nastojimo zadovoljiti zahtjeve potrošača za maksimalnu praktičnost: npr. korištenjem otvora za jednostavnije otvaranje, perforisane putanje za lakše otvaranje, ručke koja može biti različite debljine u odnosu na foliju...i osigurati da proizvodi za higijenu ostanu higijenski.