Idealne su za sve vrste otpada a naročito: ostataka u domaćinstvima, industrijskog, medicinskog, otpada biljnog I životinjskog porijekla I još mnogo toga.

Izrađuju se od polietilena visoke gustine (PEHD) ili polietilena niske gustine (PELD) dok u kombinaciji sa recikliranim ili  biorazgradivim materijalom doprinosimo očuvanju životne sredine.

Izuzetne su jačine i otpornosti.

Izrađujemo ih i sa trakom za vezivanje koja ih čini ekonomičnijom za upotrebu (povećanje korisne zapremine)  i praktičnijom za odlaganje ( traka služi kao ručka za nošenje).Rade se u standardnim dimenzijama namotane u rolnu sa perforacijom za kidanje. Mogu se raditi u različitim bojama a takođe mogu i da se štampaju.  Automatizovan je proces od samog početka do finalnog proizvoda gdje se na kraju lijepi etiketa koja može biti štampana u ful koloru do 120 lpi sa gotovo 100% pokrivenošću štampom.

NORA PLAST posjeduje dvije najsavremenije linije za izradu ovog proizvoda čime smo u mogućnosti da udovoljimo svakom zahtjevu kupca.

Podatak da preko 50% ovog proizvoda izvozimo na EU tržište svrstava nas u lidera proizvođača ovog segmenta.

Sem „NORA“ robne marke, u mogućnosti smo raditi ovaj proizvod sa robnom markom kupca, npr.  Srbijanski „TOP STAR“, Grčki „KAREF“, Njemački „SWIRL“, Italijanski „GRINPACK“...

Jeste li znali da prosječan stanovnik proizvede preko 270 kg otpada godišnje?

Za pravilno i efikasno deponovanje idealan izbor su naše vreće za smeće.